3T is Hardware Partner voor Microsemi

3T, een toonaangevende ontwikkelaar en toeleverancier van klant specifieke elektronica en embedded systems, is Hardware Partner geworden in het Microsemi FPGA & SoC Partner Program. Microsemi Corporation is een van leidende technologiebedrijven op het gebied van FPGAs en SoCs.

“We zijn blij met de status van Hardware Partner voor Microsemi” zegt Norbert Beltman, COO van 3T. “Het bevestigt onze ervaring en expertise op het gebied van FPGAs en SoCs”. “Het behalen van de status van Hardware Partner binnen het Microsemi FPGA & SoC Partner Program past in onze strategie om partners te zijn van leidende technologiebedrijven zoals Microsemi,” zegt Richard Mijnheer, CEO van 3T.

Over 3T

3T is een ontwikkelpartner voor klant specifieke elektronica en embedded systemen. Met een team van meer dan 40 engineers is 3T een van de grootste design houses in Nederland. Veel van 3T’s klanten zijn fabrikanten van high-end producten zoals machines, professionele apparaten, test- en meetinstrumenten, communicatiesystemen, innovatieve consumenten en medische producten.

Contact

Richard Mijnheer
CEO

Tel: +31 53 433 66 33
richard.mijnheer@3t.nl