3T lanceert PythonVIEW

3T lanceert PythonVIEW: een software library om LabVIEW en Python met elkaar te koppelen. Het maakt het mogelijk om onder de controle van LabVIEW Python scripts uit te voeren, maar ook om op een standaard werkwijze LabVIEW functionaliteit aan te bieden aan Python scripts.

”PythonVIEW is het derde ingrediënt voor klantspecifieke oplossingen dat we lanceren. Het biedt de mogelijkheid om het beste van twee werelden, LabVIEW en Python, te combineren”, zegt Richard Mijnheer, CEO van 3T.

“PythonVIEW hebben we ontwikkeld omdat we zien dat er steeds meer vraag is bij testsystemen naar een gestandaardiseerde manier om scripts te kunnen uitvoeren in combinatie met LabVIEW applicaties. Python is voor complexe en task-oriented embedded toepassingen een uitermate geschikte scripttaal”, zegt Norbert Beltman, COO van 3T.

PythonVIEW is gratis te downloaden na registratie. Meer informatie over PythonVIEW is te vinden op 3t.nl/pythonview/

Over 3T

3T is een ontwikkelpartner voor klantspecifieke elektronica en embedded systemen. Met een team van meer dan 40 engineers is 3T een van de grootste design houses in Nederland.

Veel van 3T’s klanten zijn fabrikanten van high-end producten zoals machines, professionele apparaten, test- en meetinstrumenten, communicatiesystemen, innovatieve consumenten en medische producten.

Contact

Richard Mijnheer
CEO

Tel: +31 53 433 66 33
richard.mijnheer@3t.nl