3T bestaat in 2019 25 jaar en dat vieren we o.a. op de Electronics & Applications beurs die gehouden wordt van dinsdag 14 mei t/m donderdag 16 mei in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden in hal 7, stand 7D017.

3T biedt U gratis toegang tot de E&A beurs aan. U kunt gratis kaarten krijgen door U te registeren door op bovenstaande banner te klikken.

Op de E&A beurs trakteren we op gratis consultancy: onze Competence Officers (CO’s) zullen tijdens de E&A ter beschikking staan voor al uw technische vraagstukken.

Onze Competence Officers. Van links naar rechts: Daniel Bloemendaal, Jasper Keuning, Greetje Veurman, Arduin Eybergen, Wout Klaren en Ronald Grootelaar

Onze Compentence Officers zijn op verschillende dagen aanwezig op de E&A beurs:

Naast de Competence Officers zullen Marcel van Wilpe, Business Developer en Richard Mijnheer, CEO, alle beursdagen aanwezig zijn.

Heeft u interesse om eens vrijblijvend te sparren met een van onze Competence Officers op de E&A beurs? Maak dan een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen daarna contact me U op om een afspraak verder in te plannen.