3T behaalt ISO 13485 (medische certificering)

Enschede, 16 juni 2016

3T heeft het EN ISO 13485:2012 certificaat behaald voor ontwikkelactiviteiten voor de medische industrie. Om de kwaliteitsborging te garanderen heeft 3T hiervoor het kwaliteitsmanagementsysteem voor de medische industrie geïmplementeerd.

“We zijn inmiddels actief voor klanten in de medische industrie. Onze ontwikkelactiviteiten hebben we nu geborgd in ons kwaliteitssysteem zodat we deze medische klanten optimaal kunnen bedienen. Daarnaast kunnen we ook de medische producten laten produceren bij onze productiepartners die ook medisch gecertificeerd zijn” zegt Norbert Beltman, COO van 3T.

“Hiermee laten we ons commitment zien voor de medische markt: We kunnen nu klanten in de medische industrie optimaal ontzorgen en voorzien van klantspecifieke oplossingen” zegt Richard Mijnheer, CEO van 3T.

Over 3T

3T is een ontwikkelpartner voor klantspecifieke elektronica en embedded systemen. Met een team van bijna 50 engineers is 3T een van de grootste design houses in Nederland.

Veel klanten van 3T zijn fabrikanten van high-end producten zoals machines, professionele apparaten, test- en meetinstrumenten, communicatiesystemen, innovatieve consumenten en medische producten.

Contact

Richard Mijnheer
CEO

Tel: +31 53 433 66 33
richard.mijnheer@3t.nl