3T demonstreert Model-Based Design met MINT en PEPPER op MATLAB EXPO 2016 Benelux

Enschede, 8 juni 2016

Als partner van Mathworks neemt 3T op 28 juni 2016 deel aan de MATLAB EXPO 2016 Benelux.

Tijdens de MATLAB EXPO 2016 zal 3T een primeur laten zien: een demo gebaseerd op onze ingrediënten voor klantspecifieke oplossingen MINT (een Altera Arria V SoC ontwikkelbord) en PEPPER (een flexibele digitale precisie versterker) gecombineerd met een Model-Based Design toolflow door middel van MATLAB en Simulink.

“We hebben HDL/embedded coder board support packages ontwikkeld voor de combinatie van MINT en PEPPER. Hiermee kun je stuuralgoritmes ontwikkelen, code genereren en testen via hardware-in-the-loop gebruikmakend van MATLAB/Simulink”, zegt Norbert Beltman, COO van 3T.

“Deze demo laat mooi de kracht zien van alle disciplines die we binnen 3T hebben: digitale, analoge en power elektronica, FPGA en embedded software ontwikkeling en Model-Based Design”, zegt Richard Mijnheer, CEO van 3T.

Het MATLAB EXPO 2016 is gratis te bezoeken. U kunt u registeren via: http://www.matlabexpo.com/nl/?s_eid=PEP_13463

Meer informatie over de MINT is te vinden op www.3t.nl/mint/

Meer informatie over de PEPPER is te vinden op www.3t.nl/pepper/

Meer informatie over Model-Based Design is te vinden op www.3t.nl/model-based-design/

MATLAB en Simulink zijn geregistreerde merken van The MathWorks, Inc. Zie www.mathworks.com/trademarks voor een lijst met additionele merkrechten.

3T present at MATLAB EXPO 2016 Benelux

Over 3T

3T is een ontwikkelpartner voor klantspecifieke elektronica en embedded systemen. Met een team van bijna 50 engineers is 3T een van de grootste design houses in Nederland. Veel klanten van 3T zijn fabrikanten van high-end producten zoals machines, professionele apparaten, test- en meetinstrumenten, communicatiesystemen, innovatieve consumenten en medische producten.

Contact

Richard Mijnheer
CEO

Tel: +31 53 433 66 33
richard.mijnheer@3t.nl