Co-development: ontwikkelen doe je samen

Wij gaan voor een partnership for life

Co-development: ontwikkelen doe je samen. Vanaf het begin denken wij samen met u mee over de specificaties, produceerbaarheid en de gewenste kostprijs van de producten.

Wij zorgen ervoor dat er voldaan wordt aan normen en wet- en regelgeving. Samen met u maken we de juiste keuzes, rekening houdend met product- en marktontwikkelingen. Zo krijgt u een product dat op tijd en succesvol op de markt gebracht kan worden. Wij nemen uw zorg uit handen als het aankomt op productontwikkeling.

 

Project gebaseerde aanpak

Wij werken op projectbasis. Dat doen wij vanuit onze vestigingen in Enschede en Eindhoven. Hierdoor kunnen wij het juiste projectteam samenstellen en hebben wij de beschikking over alle benodigde apparatuur. In nauw overleg stemmen wij met u de werkwijze af. We voeren de projecten uit volgens een gestructureerd ontwikkelproces dat we hebben vastgelegd in ons ISO 9001:2015 en EN-ISO 13485:2016 gecertificeerde kwaliteitssysteem. Uiteraard kunnen we ook ontwikkelen conform uw eigen ontwikkelproces en kwaliteitssysteem.

Duidelijkheid en vertrouwen

Goede communicatie vinden wij belangrijk. Daarom wordt elk project begeleid door een projectleider van 3T die er voor zorgt dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het project. Hij is uw directe aanspreekpunt. Direct contact tussen u en onze medewerkers vinden wij essentieel. Daarom overleggen we zeer regelmatig met onze klanten op locatie of op een van onze vestigingen. De projectleider staat garant dat het project succesvol wordt afgerond met de vereiste kwaliteit, op tijd en binnen het gestelde budget. Dat is de basis voor uw vertrouwen in ons.

High-tech

Techniek en kwaliteit is wat onze medewerkers drijft. Dit is het DNA van 3T. Daarom investeren we dagelijks in de opbouw van kennis in nieuwe technologie. We blinken uit in analoge en digitale elektronica, in embedded software en testsystemen. Bovendien weten we ook goed hoe we het moeten produceren. Daarom werken we nauw samen met diverse technologie partners die ons voorzien van de nieuwste technologieën en tools. Maar, we kunnen niet alles zelf waardoor wij partners hebben die ons helpen om voor u een complete oplossing te ontwikkelen.

Kennis van uw markt

Technologie is slechts een onderdeel van de oplossing. Het is ook belangrijk te weten hoe de technologie toegepast wordt in uw markt. We moeten begrijpen hoe het product wordt gebruikt, welke certiferingseisen er worden gesteld aan uw product. Wij hebben ruime ervaring in een groot aantal toepassingsgebieden zoals machinebesturingen, meet- en testinstrumentatie, medische producten, consumentenproducten en tele- en datacommunicatie.

Partner for life

Co-development vraagt om een intensieve samenwerking met vertrouwen als basis. Dat vergt een investering die wij graag doen. Wij hechten namelijk waarde aan een langdurige en succesvolle samenwerking. Dat zien we ook terug want met veel van onze klanten werken wij inmiddels al jarenlang samen.