Embedded software

Technologie is onze passie, kwaliteit is waar we voor staan

Techniek en kwaliteit zit in ons DNA. Daarom investeert 3T veel in de opbouw van nieuwe technologieën en bijbehorende productiekennis. In een aantal technologieën blinken we uit, zodat we de kwaliteit van uw product kunnen garanderen.

Een van die technologieën is embedded software.

Embedded software

Functionaliteit in een product wordt steeds meer bepaald door software. De software vormt een integraal onderdeel van het apparaat (vandaar embedded software) en is – over het algemeen – niet eenvoudig door een eindgebruiker te vervangen. Dit zorgt ervoor dat aan embedded software hoge eisen gesteld wordt met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. Dit gecombineerd met het feit dat de hardware altijd specifiek voor een bepaalde omgeving/toepassing is ontwikkeld, geeft dit vaak een grote technische uitdaging.

Voor verschillende platforms zoals Embedded Linux, Android of Windows Embedded of een ander commercieel Operating Systeem, kunnen wij zowel de low-level systeem-software (bootloader, Board Support Package, operating-system, drivers) als de applicatie-programma’s ontwikkelen.

Al deze ontwikkelingen gebeuren met een sterke focus op kwaliteit. Om deze kwaliteit in de door ons ontwikkelde software te garanderen maken wij tijdens de ontwikkeling gebruik van versiebeheer, code-analyse tools en automatische (unit-)testen.

Technologiepartners