Innovatie & Support: van idee tot uitfasering in goede handen

Als het product geproduceerd en geleverd is, gaan we nog een stuk verder. We kunnen technisch support leveren op de door ons ontwikkelde producten.
Ook kan 3T productinnovaties verzorgen: het verlengen van de levenscyclus door middel van een redesign, het doorvoeren van kostenreducties of het toevoegen van nieuwe functies in het product. Wij hebben alle kennis in huis voor de levenscyclus van uw product: van idee tot en met uitfasering.

 

Productinnovaties

Een product is bijna nooit geheel uitontwikkeld. In de levenscyclus van een product ontstaan telkens nieuwe wensen, bijvoorbeeld nieuwe functies of wensen tot lagere kostprijzen. Ook komt het voor dat bij producten die lang leverbaar moeten blijven, bepaalde componenten niet meer leverbaar zijn. Wij kunnen deze nieuwe productwensen realiseren door de complete levenscyclus van een product op ons te nemen. Zo weet u zeker dat uw product altijd in goede handen is.

Niet alleen onze designs

Is het product niet door ons ontwikkeld? Ook dan kunnen wij productinnovaties doorvoeren. Ons ervaren team kan snel een bestaand design op basis van beschikbare documenten en broncode analyseren en met een voorstel voor de gewenste innovaties komen. Of het nu gaat om ROHS compliant maken of redesignen van het product vanwege end-of-life componenten. Wij hebben de ontwikkel- en productiekennis in huis om dit voor u te realiseren.

Support

Ondanks alle zorg die wij besteden aan de kwaliteit van een door ons ontwikkeld product komt het voor dat support nodig is. Naast de garantie die 3T geeft op de door ons toegeleverde producten, kunnen wij op basis van een service level agreement, 2e of 3e lijns technisch support leveren op deze producten.