LabVIEW software

Technologie is onze passie, kwaliteit is waar we voor staan

Techniek en kwaliteit zit in ons DNA. Daarom investeert 3T veel in de opbouw van nieuwe technologieën en bijbehorende productiekennis. In een aantal technologieën blinken we uit, zodat we de kwaliteit van uw product kunnen garanderen.

Een van die technologieën is LabVIEW software.

National Instruments partner sinds 1996

LabVIEW (Laboratory Virtual Instrumentation Engineering Workbench) is een grafische programmeeromgeving, ontwikkeld door National Instruments. Het is een omgeving die met name geschikt is voor besturingstechniek, data-acquisitie en het communiceren met meetinstrumenten. Behalve de programmeeromgeving biedt LabVIEW ook interfaces aan voor een breed scala aan actuatoren (o.a. funktiegenerator) en opnemers (o.a. multimeter).

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van applicaties met LabVIEW. Al onze productie tools voor de producten die wij toeleveren worden ontwikkeld in LabVIEW.

Als een van de eerste gebruikers (1988) van LabVIEW in Nederland is 3T al sinds 1996 Alliance Partner van National Instruments voor LabVIEW applicatie ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in

LabVIEW met Python support

3T heeft een open-source library, PythonVIEW ontwikkeld, waarmee LabVIEW gecombineerd kan worden met Python Scripts. PythonVIEW is gratis te downloaden van onze website.