Ik ben Project Leider en vestigingsmanager in Eindhoven en heb zowel technische als organisatorische rollen. Zo ben ik voor het ene project software/systeem-architect en voor een andere projectleider. Als vestigingsmanager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor in Eindhoven en ook betrokken bij de beoordelingen en de selectie en aanname van nieuw personeel. De afwisseling van de twee rollen maakt het werken bij 3T zo leuk. Daarnaast ben ik ook voorzitter van de OR van 3T.

Ik ben bij 3T afgestudeerd en was, tien jaar later, toe aan een nieuwe uitdaging als Software Architect. Toen las ik dat ze een vestiging in het zuiden gingen openen en ben gaan solliciteren. 3T is toonaangevend op elektronica en FPGA gebied. Op embedded software gebied zijn we op dit moment een nog relatief onbekende speler maar ik verwacht dat we daar de komende 5 jaar sterk in zullen groeien. Daaraan meehelpen bouwen is voor mij een enorm leuke uitdaging.

Waarom je voor 3T moet kiezen ? 3T is een hechte groep mensen waarbij het hart bij het zien van techniek sneller gaat kloppen. Als je dat ook hebt zijn er heel veel kansen en mogelijkheden om samen met collega’s technisch uitdagende projecten uit te voeren. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers. Dit alles gecombineerd met een groep fijne collega’s maakt 3T voor mij de ideale werkgever.