Gekwalificeerde toelevering: productie met verstand van het ontwerp

Een klasse product is het resultaat

Bij het ontwerpen van een product stoppen wij niet bij de ontwikkeling ervan. Wij verzorgen het liefst ook de productie en de toelevering aan u.

Bij het ontwerpen van een product stoppen wij niet bij de ontwikkeling ervan. Wij verzorgen het liefst ook de productie en de toelevering aan u. Wij werken samen met zorgvuldig door ons geselecteerde en gekwalificeerde productiepartners. Wij kiezen de juiste productiemethode om zo de vereiste kwaliteit, kosten en levertijd te garanderen. De opgedane kennis gebruiken we weer bij nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor garanderen we dat de door ons ontwikkelde producten, optimaal te produceren zijn. Heeft u zelf al een productiepartner ? Dan kunnen wij ook via deze partner de productie en toelevering laten verlopen.

Vroegtijdig betrokken

Productie van elektronica start niet na de ontwikkeling ervan. Onze productieengineers zijn vanaf het begin bij de ontwikkeling betrokken. Bij de selectie van componenten wordt direct gekeken naar levertijden, kosten en mogelijke  alternatieven, maar vooral ook naar de testbaarheid en de produceerbaarheid. Omdat wij alle specifieke eisen van het product door en door kennen, kunnen wij de juiste productiemethode kiezen en de vereiste product kwaliteit garanderen. Wij noemen dat Design For Excellence (DFX).

Kwaliteitsbewaking

Kwaliteit en techniek zit in ons DNA. Kwaliteit van onze producten staat voorop. De kwaliteitsborging is vastgelegd in ons ISO 9001:2015 gecertificeerde kwaliteitssysteem. Voor elke klant maken we een Quality Assurance Plan (QAP), waarbij we op cruciale processtappen keuringen uitvoeren volgens ISO2859. Op basis van de bevindingen voeren we corrective actions uit. Dit doen we gedurende de hele levensduur van uw product. Wij garanderen op deze manier een met u vooraf afgesproken Acceptance Quality Limit (AQL).

In 2013 hebben we een AQL van 0.25 gerealiseerd, gebaseerd op alle door ons toegeleverde producten.

Supply chain management

Na de ontwikkeling kunnen wij het leveren van prototypes verzorgen, evenals de reguliere levering van geteste en gekwalificeerde producten. De productie aantallen kunnen variëren van enkele exemplaren tot vele duizenden per jaar. Wij kunnen voor u de meest optimale, wereldwijde, productieketen opzetten. 3T verzorgt de aansturing, de kwaliteitsbewaking en de complete logistieke afhandeling voor u. Hiermee zijn wij in staat u compleet te ontzorgen.

Indien gewenst leveren we de producten “box build” toe. Niet alleen de elektronica, maar compleet geassembleerd, in behuizing en in uw verpakking. Direct klaar om aan klanten geleverd te worden.

De toelevering gebeurt volgens een vooraf met u afgesproken leveringsschema. Dat kan zowel flexibel of via vaste batch groottes en levertijden zijn. We kiezen samen met u de optimale oplossing hiervoor.

Voorop in productie technologie

Omdat we naast co-development ook toeleveren, hebben we uitgebreide ervaring met verschillende productietechnieken voor elektronica. Hierdoor kan 3T ook voor u de juiste productiemethode kiezen. Zo krijgt u een product met de juiste kwaliteit en een zo laag mogelijke kostprijs.

Er komt veel kijken bij het produceren van elektronica, zoals

  • Design For Excellence (DFX): Manufacturability, Testability en Cost-effectiveness
  • Nieuwe component packages en PCB technieken zoals PoP, Flip Chip, LGA, TQFN en FlexPCBs

Ondanks dat we niet zelf produceren, vinden we het wel belangrijk om volop te investeren in kennis van elektronicaproductie. De componenten worden steeds complexer en, door de toenemende miniaturisering, steeds lastiger betrouwbaar toe te passen in de productie.

Productie partners

Als klant van 3T bent u vrij in het kiezen van de productie partner. Heeft u al een productie partner? Geen probleem. Wij brengen graag het door ons ontwikkelde product bij uw partner in productie. U kunt ook de keuze aan 3T overlaten. Wij hebben 3 productie partners waarbij wij uw product kunnen laten produceren. Onze partners zijn:

Global Electronics - 3T EMS partner

Elect - 3T EMS partner