Werken bij 3T: techniek en kwaliteit zit in ons DNA

Ook bij jou?

3T is een toonaangevende werkgever op het gebied van ontwikkeling, toelevering en innovatie en support van elektronica en embedded systems. Onze medewerkers hebben techniek en kwaliteit in hun DNA zitten. Met een veelzijdig team van 50 medewerkers zijn we een van de grotere aanbieders in Nederland. We doen dat vanuit de vestigingen in Enschede en Eindhoven.

We bieden niet alleen een goed salaris. Je kunt ook rekenen op:

  • Uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven
  • Een prettige werksfeer
  • Ondersteuning in zowel jouw technische als persoonlijke ontwikkeling
  • Winstuitkering
  • Minimaal 33 vakantiedagen
  • Een pensioenverzekering


3t

Toekomstige collega’s

We zijn een hecht team van mannen en vrouwen. We hebben allemaal passie voor techniek en kwaliteit.
Hoe het werken is bij 3T? Hier vind je enkele verhalen van je mogelijk toekomstige collega’s.

Vacatures

We zijn voortdurend op zoek naar competente mannen en vrouwen. Een overzicht van de actuele vacatures staat hier. Mocht er nu geen geschikte vacature voor jou vermeld zijn, maar zou je toch bij ons willen werken, dan is een open sollicitatie ook welkom. Stuur een mail met CV en motivatie naar recruitment@3t.nl.

Stage en Afstuderen

3T onderhoudt nauwe banden met de universiteiten en hoge scholen. We vinden het belangrijk om studenten kans te geven stage te lopen of af te studeren in het bedrijfsleven. Daarom stellen wij elk jaar diverse stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar voor studenten. Ben je geinteresseerd om bij ons stage te lopen of af te studeren ? Kijk of je hier een geschikte opdracht vindt of mail ons: recruitment@3t.nl.